Welkom bij NORTH SEA CHARTERS.
Door gebruik te maken van online reserveren, stemt u in met onze algemene voorwaarden, regels en procedures die van tijd tot tijd zullen worden gepubliceerd op deze website. North Sea Charters behoud zicht het recht voor, om éénzijdig, op elk tijdstip, de Algemene Voorwaarden te wijzigen of te vervangen.

1. UW REGISTRATIE

Om te kunnen reserveren, stemt u in met: (a)verstrek correcte, actuele en complete informatie over uzelf zoals gevraagd door het reserveringen formulier (de “Registratie Gegevens”). Als u informatie verstrekt die niet waar, niet secuur, niet actueel of incompleet is, of North Sea Charters heeft redelijke gronden om aan te nemen dat de aangeleverde informatie niet waar, niet secuur, niet actueel of incompleet is, dan heeft North Sea Charters het recht om al uw reserveringen op te schorten of te beëindigen en toegang te weigeren van uw huidige of toekomstige gebruik tot alle services of een gedeelte hiervan. North Sea Charters draagt de zorg voor de veiligheid en privacy van al zijn gebruikers. U moet minstens 18 jaar oud zijn om te reserveren.

2. PRIVACY

De informatie die u verstrekt word via een beveiligde verbinding verstuurd voor het beschermen van uw privé informatie. North Sea Charters gebruikt de verstrekte informatie uitsluitend voor de verwerking van de reservering.

3. ACCEPTATIE VAN VOORWAARDEN

U heeft de Algemene Voorwaarden in zijn geheel gelezen en u begrijpt wat u heeft gelezen.
u stemt in dat u zich houdt aan onze Algemene Voorwaarden.

4. REGELS VOOR RESERVEREN

Als er bij de aankomende tochten “Vrij te boeken” staat vermeld, dan wil dat zeggen dat je de soort tocht zelf kunt kiezen. zoals bijvoorbeeld Anker,- Haai,- Wrak,- Combi,- Makreelvissen of Toeristentochten.

Indien men boekt voor wrak,- of makreelvissen in de weekenden of op feestdagen en deze vistocht kan niet doorgaan vanwege het weer, dan wordt deze vistocht automatisch omgeboekt naar ankervissen als het weer dit wel toelaat.

Nachtvissen kan alleen van Mei tot en met Oktober.

Bij reservering dient men altijd de avond voor vertrek na 20.15 uur te bellen naar telefoonnummer 0032 475 82 93 93 of 0031 619 68 25 12 om te vragen of de tocht door gaat. De schipper beslist of een tocht door gaat of niet. De vermelde tijd is de vertrektijd van de boot dus zorg dat u op tijd bent om in te laden.

Ons programma wordt tijdens het seizoen geregeld aangepast !!! Vanaf 15/04 tot 15/10 is de vertrektijd 7.00 uur, vanaf 16/10 tot 14/04 8.00 uur bij Haai,- ankervissen.

Reserveringen kan online via deze website of per e-mail via ons contactformulier of aan info@northseacharters.eu of per brief aan North Sea Charters, Bevrijdingslaan 31, 3665 AS België.U ontvangt altijd een bevestiging per email.

North Sea Charters is gerechtigd om bij reservering een vooruitbetaling te vragen. Indien u een verdere afstand wil varen dan bijbehorend bij de boeking, dan moet de meerprijs voor de verdere afstand voor de trip betaald worden. In geval de trip, door omstandigheden geannuleerd wordt door North Sea Charters, wordt het betaalde bedrag binnen 8 dagen teruggestort op uw rekening.

Er is geen restitutie mogelijk bij afwezigheid of te laat komen.

Reserveringen kunnen tot 30 dagen voor vertrekdatum zonder kosten geannuleerd worden door middel van brief of e-mail info@northseacharters.eu Het bedrag wordt dan binnen 8 dagen teruggestort. Bij annulering binnen 30 dagen voor vertrekdatum is er geen restitutie mogelijk, tenzij North Sea Charters de plaats(en) kan verhuren. Men kan ten alle tijde zijn plaats door een andere persoon laten opvullen. 

Bij annuleren binnen 30 dagen voor vertrekdatum, te laat of niet komen opdagen wordt er een factuur gezonden welke u binnen 8 dagen dient te betalen.