North Sea Charters vaart met een Catamaran Blyth 33 genaamd “Marie-Louise”.

Een groot voordeel van een catamaran is dat deze boot zeer stabiel is waardoor je dus veel minder kans hebt om zeeziek te worden.

De Marie-Louise heeft een lengte van 10 meter, een breedte van 5 meter, is uitgerust met 2 motoren van 300pk en biedt veel ruimte voor 12 personen en beschikt over een ruime stuurhut met de modernste navigatie apparatuur om zo tot een optimale vaart te bekomen naar de visgronden, of we nu gaan ankervissen, haaivissen of  naar de wrakken gaan; Als ervaren duiker weet ik veel visgronden en wrakken te vinden en hoe de condities zijn.

Een gedeelte van het dek van de Marie-Louise is overdekt zodat je beter beschermt bent tegen regen en zon. Er is een nette WC aanwezig en op het middendek is een grote bank en genoeg ruimte om je vismateriaal en koelboxen te plaatsen. Dankzij het mooie brede dek kun je met je hengel zeer goed werpen. Veiligheid staat bij North Sea Charters in een hoog vaandel. Volgens wettelijke voorschriften zijn EHBO koffer, reddingsvesten etc. aan boord.

Ligplaats aan de Roompotsluis: Neeltje Jans, Faelweg, 4354 Vrouwenpolder.

Volg ons of bekijk onze reviews